Science Based Family Fun Center in Old Building -concept-

Our team went into an abandoned two-story building in a commercial district, that at one time was a video game parlor. Below are concept sketches, plans, elevations and perspectives etc, trying to convince the client of a NEW use of an OLD space that would guarantee better use of floor space as well as create fun for the entire family and thus insure return visits.

General Plan

Traffic and Function Bubble Charts 

Going Horizontal

Adding a Theme

Features Perspectives

The concept was used, but as is the wont with many Chinese clients, the mid-level managers saw no need to consult the original designer (me), so I have no pictures of finished product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *